merhaba-web-452a.jpg

Vrijwilligers als kloppend hart

"De beste manier om jezelf te vinden is om jezelf te verliezen ten dienste van anderen" (Mahatma Gandhi)

Merhaba is in de eerste plaats een vrijwilligersorganisatie, ondersteund door professionals. Vrijwilligers zijn onontbeerlijk: dankzij hen heeft Merhaba de capaciteit en menskracht die nodig is om haar missie en  visie te realiseren.

 

De rol van vrijwilligers

Vrijwilligers dragen bij aan een brede waaier aan taken en activiteiten: van puur ondersteunende en administratieve taken, tot taken binnen grotere projecten met ruimte voor initiatief en ownership. Vrijwilligers worden betrokken in alle programma’s en activiteiten van de organisatie, en zijn actief op alle niveaus van besluitvorming. 

 

Vrijwilligersprogramma

Om ervoor te zorgen dat onze vrijwilligers betrokken, verbonden en veilig blijven tijdens hun engagement, biedt Merhaba een vrijwilligersprogramma. Het is ontworpen om vrijwilligers voor te bereiden en bij te scholen, en het verlegt de focus van uitsluiting naar inclusiviteit. Het programma ondersteunt vrijwilligers in het creëren van een diepere emotionele verbinding met zichzelf en anderen. Dit schept mogelijkheden voor authentieke connectie en inclusie. 

 

Word vrijwilliger bij Merhaba

Merhaba is steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij je mee inzetten om een inclusieve samenleving te creëren? En tegelijk jezelf versterken, relaties opbouwen en deel uitmaken van een dynamische gemeenschap? 

Meld je nu aan!

 

boomleandra-1.JPG