stoelen.jpg

Vorming en workshops

Wil jij als beleidsmaker, hulpverlener of andere professional werk maken van meer inclusie in je praktijk, beleid of bestuur, met een focus op LGBT+ personen met migratieachtergrond? Dan zal je in Merhaba een betrouwbare en professionele partner vinden.

 

Onze expertise

Merhaba beschikt over unieke expertise en knowhow op het kruispunt van gender, seksuele en culturele diversiteit. Als enige professionele organisatie van en voor LGBT+ personen met migratieachtergrond, zijn we uniek in België. Dankzij bijna 20 jaar ervaring in onze onthaalwerking naar onze doelgroep toe, hebben we een sterk inzicht in hun noden, vragen en problemen, en impact van uitsluiting op hun identiteit en welzijn. Tegelijk hebben we ook uitgebreide expertise inzake het creëren van meer inclusiviteit en solidariteit binnen diverse contexten.  

 

Voor wie? 

We kiezen ervoor om onze expertise in de eerste plaats uit te dragen naar die sectoren die met onze doelgroep in contact komen, zoals de welzijnssector, de asielsector, en de onderwijs- en jeugdsector. 

Daarnaast bieden we ook train-the trainer vormingen aan professionals uit o.a. de onderwijs- of socio-culturele sector, die verdiepende trajecten willen opzetten rond thema’s op het kruispunt van gender, seksuele en culturele diversiteit.

 

Ons aanbod

We bieden zowel een open aanbod, als vormingen op maat van jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

 

5-vorming.png